Rólunk

Cégünk rövid története:

A Sashalmi Bt. 2001 óta forgalmaz Toyota alkatrészeket Budapesten. Kezdetben a XVI. kerületben a Thököly utcában volt a telephelyünk.

2004-ben a növekedés és fejlődés érdekében átköltöztünk a XV. kerületi Késmárk utcába, ahol az ügyfeleinket nagyobb raktárkészlettel (4000 m2-es), és jobb parkolási lehetőséggel várjuk.

2009-ben együttműködést kötöttünk a Mitsubishi Bontóval, így a japán autóalkatrész nagyobb szegmensét tudjuk lefedni.

2017-ben elindítottuk a webshopunkat, ahol egyelőre még csak új alkatrészeket forgalmazunk. Webshopunk folyamatosan fejlődik és bővül.

Fő profilunk bontott és új (gyári és utángyártott) Toyota alkatrészek forgalmazása. Több tízezer darabos árukészletünk lehetőséget nyújt arra, hogy a legtöbb Toyota alkatrészt azonnal, raktárról tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, mindezt kedvező áron.

A Toyota alábbi típusaihoz forgalmazunk alkatrészt. (Auris, Avensis, Avensis Verso, Aygo, Camry, Carina, Carina II, Celica, Corolla, Corolla Verso, Hiace, Hilux, Land Cruiser, MR2, Picnic, Previa, Prius, Rav4, Starlet, Yaris, Yaris Verso)

Gyári új alkatrészeinket raktárról vagy külföldi importból szerezzük be, rövid szállítási határidővel. Jelentős utángyártott alkatrész-készlettel rendelkezünk. (Karosszéria, lámpa, szűrő, patent, generátor, stb.) Amit nem tudunk raktárról adni, azt megpróbáljuk két-három órán belül berendelni. (Legkésőbb másnapra megszerezzük, amennyiben az alkatrész létezik utángyártottban. Ezen termékek köre folyamatosan bővül melyet webshopunkban megtekinthet az alábbi címen: http://www.toyotawebshop.hu

M inden alkatrészünkre tíz napos beszerelési garanciát vállalunk.

A Toyotabontó nemcsak árusítja az alkatrészeket, fel is vásárolja azt. Cégünk átveszi a fölöslegessé vált bontott Toyota alkatrészeket. Ehhez személyi igazolvány szükséges, illetve, hogy az eladó igazolni tudja az alkatrész eredetét.
Külföldi gépjárműveket, külföldi bontásból származó bontott alkatrészeket is befogadunk.
Magyarországi roncsautót nem veszünk át.

Autóbontónk regisztrált, a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével, és ellenőrzése mellett, a környezetvédelmi szabályok betartásával működik.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.